Albi Kouzelné čtení - Kouzelný dvoulist - Starověký Egypt

Další z produktů ucelené encyklopedické kolekce pro zvídavé děti. Díky tomuto dvoulistu získá dítě širší znalosti z historie Starověkého Egypta.

EAN: 9788088317173
Kód 1: 48932
Kód 2: 48932
129 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Další z produktů ucelené encyklopedické kolekce pro zvídavé děti. Díky tomuto dvoulistu získá dítě širší znalosti z historie Starověkého Egypta. Před tisíci lety se v deltě Nilu vyvinula jedna z doposud nejobdivovanějších civilizací – starověký Egypt. Tento dvoulist tě provede dobou faraonů, každodenním životem Egypťanů, seznámí tě s jejich znalostmi i náboženstvím. Zkrátka nepřijde ani ten, kdo se touží dozvědět, jak probíhala mumifikace nebo jak se stavěly pyramidy. Tisíciletá historie starověkého Egypta je shrnuta velmi odlehčenou formou a jistě nadchne nejednoho mladého archeologa. Každá obálka s dvoulistem obsahuje i samolepku, na kterou si děti mohou nahrát to, co je v dvoulistu zaujalo, co si z dvoulistu pamatují.

Sestav si vlastní mluvící encyklopedii. Kouzelné dvoulisty nabízejí detailní pohled na témata napříč lidským věděním. Vyber si, která z nich bude tvoje encyklopedie obsahovat. Listy sbírej a zakládej do pořadače, do kterého si můžeš pomocí Albi tužky zaznamenat vše, co si pamatuješ. Každá obálka s dvoulistem obsahuje i samolepku, na kterou si děti mohou nahrát to, co je v dvoulistu zaujalo, co si z dvoulistu pamatují.

  • Dvoulist - Starověký Egypt obsahuje přes 900 zvukových stop

  • Namluvili: Vendula Fialová a Lukáš Příkazský

  • Ilustrace: Antonín Špíchal

  • Text: Nikola Michňová

  • Rozměry: 21,5 × 29,7 cm

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské, Pro jednoho
Věk: Od 8 let
Načítám