LEGO Star Wars 75366 - Adventní kalendář Lego Star Wars

Darujte dětem dárek, který jim každým dnem přinese vánoční náladu – Adventní kalendář Lego Star Wars 2023.
EAN: 5702017417110
Kód 1: 2275366
775 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte dětem dárek, který jim každým dnem přinese vánoční náladu – Adventní kalendář Lego Star Wars 2023. Je plný sběratelských postav, mini modelů a doplňků. Děti v něm najdou vše, co potřebují k přehrávání příběhů Star Wars: Návrat Jediho, Star Wars: Klonové války a Star Wars: Vadná várka a můžou je kombinovat a dalšími stavebnicemi z řady Lego Star Wars. Součástí stavebnice je 8 postav Lego Star Wars, včetně císaře Palpatina, Ewoka a Pit Droida ve vánočním oblečení, Gonk droida převlečeného za soba a Omegu se sáňkami. V tomto skvělém vánočním dárku pro každého fanouška světa Star Wars od 6 let nechybí ani 15 mini modelů pro nápadité hraní, například Justifier, STAP spídr, Mandalorianova stíhačka N-1, velitelská stanice klonů a vesnice Ewoků.

Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí rozsáhlou řadu úžasných stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií.

  • Počet dílků: 320

Lego Star Wars sady umožňují dětem i dospělým fanouškům Star Wars znovu vytvořit legendární scény, zahrát si vlastní kreativní příběhy nebo jednoduše vystavit modely Lego kostek.

Lego kostky splňují přísné normy kvality, takže do sebe snadno a pevně zapadají. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 320
Věk: Od 6 let
Načítám