LEGO Friends 41756 - Lyžařský resort s kavárnou

Děti od 8 let, které milují hraní ve sněhu, si přímo zamilují propracovanou stavebnici Lego Friends Lyžařský resort s kavárnou.
EAN: 5702017415383
Kód 1: 2241756
Kód 2: 41756LEG
1 815 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 8 let, které milují hraní ve sněhu, si přímo zamilují propracovanou stavebnici Lego Friends Lyžařský resort s kavárnou. Po sestavení modelu hor se sjezdovkou, lyžařským obchodem a kavárnou si děti užijí spoustu legrace s Liann, Zacem, Aronem a jejich snowboardy, lyžemi a helmami. Děti pak mohou poslat figurky po sjezdovce a poté jim naservírovat šálek horké čokolády v lyžařské kavárně. Mohou dokonce najít i tajnou jeskyni a přidat do hry i polární lišku a vymyslet řadu dalších příběhů ve sněhu. Do městečka Heartlake přišla zima a je čas si užít zábavu na sjezdovkách! Liann a Zac se rozhodli vzít svého kamaráda Arona na lyžování. Navštíví spolu lyžařský obchod a vyberou si zde snowboardy, lyže a helmy. Jsou připraveni se vydat dolů po sjezdovce! Poté se rozhodnou prozkoumat tajnou jeskyni, kterou našli. Den završí šálkem horké čokolády v lyžařské kavárně a sledují polární lišku při hraní. Tři figurky a doplňky - sada obsahuje Lego Friends Liann, Zaca a Arona, polární lišku a spoustu doplňků pro hry na hrdiny. Příslušenství - 3 páry lyží, 2 snowboardy, hrnky horké čokolády, 3 helmy, plechovky od limonády, žvýkačky, croissant a kamera.

  • Sjezdovka je 23 cm vysoká, 31 cm široká a 16 cm hluboká

  • Počet dílů: 980

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Ve světě Lego Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 980
Věk: Od 9 let
Načítám