LEGO Duplo 10992 - Zábava ve školce

Děti od 2 let si užijí spoustu zábavy s kamarády se stavebnicí Lego Duplo Město - Zábava ve školce.
EAN: 5702017417707
Kód 1: 2210992
1 045 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti od 2 let si užijí spoustu zábavy s kamarády se stavebnicí Lego Duplo Město - Zábava ve školce. Tato vzdělávací hračka dětem umožňuje přehrávat si každodenní činnosti a učit se čísla a barvy.  Stavebnice je plná kreativních činností, díky nimž si děti a dospělí mohou užívat společné hraní jako ve skutečné školce. Děti si mohou vyzkoušet malování prsty v uměleckém koutku nebo si dát svačinku. Postava s invalidním vozíčkem může sjet dolů po rampě a přidat se ke kamarádům, kteří na předzahrádce vyvádějí na koloběžkách. Rodiče se mohou k dětem přidat a pomoci jim osvojit si důležité rutiny, jako je umývání rukou v koupelně, kde se také nachází toaleta a umyvadlo. Tato barevná hračka obsahuje figurku učitele a tři děti, takže se batolata mohou naučit, jak si hrát, spolupracovat a sdílet společně. Balení obsqahuje spousta autentických prvků – umělecký stůl, záchod, kde se děti mohou naučit mýt si ruce, a dynamické prvky, jako je roztomilý houpací koník a skútr.

Pestrobarevné kostky Lego Duplo jsou bezpečné, zábavné a speciálně navržené pro nejmenší ručky. Koberec s čísly do stavebnice přidává hmatový prvek. Stavebnice Lego Duplo dětem pomáhají pochopit okolní svět a představují známá místa a rozmanité postavy.

  • Tato stavebnice, navržená pro malé ručičky, měří přes 13 cm na výšku a 19 cm na šířku

  • Počet dílků: 67

Od roku 1969 splňují hračky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno uchopit, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou důkladně testovány a analyzovány, aby splňovaly vysoké globální bezpečnostní standardy.

Rozměry balení: 28 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 67
Věk: Od 2 let
Načítám