LEGO Star Wars 75323 - Justifier

Děti od 9 let mohou znovu prožít epické příběhy ze seriálu Star Wars: The Bad Batch s úžasným modelem Lego lodě Justifier, která patří lovci lidí Cadu Baneovi.
EAN: 5702017155494
Kód 1: 2275323
Kód 2: 75323LEG
3 799 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 9 let mohou znovu prožít epické příběhy ze seriálu Star Wars: The Bad Batch s úžasným modelem Lego lodě Justifier, která patří lovci lidí Cadu Baneovi. Fanoušci si zamilují realistické prvky, včetně zadního motoru, který lze naklápět pro letový a přistávací režim, detailního kokpitu, pružinových vystřelovačů na křídlech a laserové cely, kam můžete uvěznit Omegu. Nechybí ani 4 minifigurky Lego Star Wars Cada Banea, Omegy, Fennec Shand a Huntera, kterým navíc dělá společnost droid Todo 360, takže o zábavné příběhy nebude nouze. 4 Lego minifigurky a droid: Cad Bane má 2 blasterové pistole, Omega má pouta, Fennec Shand má blasterovou pistoli a Hunter drží nůž. Součástí sady je také LEGO droid Todo 360. Režimy letu a nabíjení: Motor ocasu hvězdné lodi lovce odměn Cad Bane se přepne do letového režimu. Pokud ji složíte, loď se automaticky přepne do režimu přistání. 

Spousta funkcí vybízí ke hře: snadno přístupný detailní kokpit, 2 tepelné rozbušky, laserová vězeňská cela pro Omega, pružinové vystřelovače na konci křídel a sklady střeliva do křídla.

  • Hvězdná loď na hraní a vystavení Justifier je 12 cm vysoký, 38 cm dlouhý a 50 cm široký. Po hraní může model jednoduše zůstat vystavený.

  • Počet kostek: 1022

Sada je určena pro fanouška Star Wars, který dosud nepostavil žádné modely Lego? Žádný problém. Přiložený obrázkový návod provede vaše dítě tvůrčím zážitkem. Lego Star Wars sady umožňují dětem i dospělým fanouškům znovu vytvořit nezapomenutelné scény z filmu, vytvořit si vlastní dobrodružství nebo jednoduše vystavit postavené modely.

Lego kostky a dílky splňují přísné standardy kvality, takže se snadno spojují do pevných modelů. Lego dílky jsou testovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 1220
Věk: Od 9 let
Načítám