LEGO SUPER MARIO 71425 - Diddy Kongova jízda v důlním vozíku – rozšiřující set

Postavte kultovní úroveň s Donkey Kongem ve světě Lego Super Mario z kostek s tímto rozšiřujícím setem Diddy Kongova jízda v důlním vozíku.
EAN: 5702017415772
Kód 1: 2271425
2 309 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Postavte kultovní úroveň s Donkey Kongem ve světě Lego Super Mario z kostek s tímto rozšiřujícím setem Diddy Kongova jízda v důlním vozíku. Posaďte figurku Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach (nejsou součástí balení) do důlního vozíku a jezděte s ní po trati. Odstrčte Snaggles z cesty, opravte rozbitou část trasy, porazte Mole Minera a nechte „vybuchnout“ skálu, ve které se ukrývají banány k „snědku“ nebo jako dárek pro Funky Konga nebo Diddy Konga. Kupte si balónky z letadlového obchodu a „proleťte“ se letadlem, abyste získali více digitálních mincí. Součástí sady jsou 4 figurky Lego Super Mario ze světa Donkey Konga – Funky Kong a Diddy Kong, a navíc Snaggles, kterého musíte odstrčit, a Mole Miner, kterého musíte porazit. Poznámka: Pro interaktivní herní zážitek je zapotřebí některý ze startovacích setů 71360, 71387 nebo 71403.

  • V základním provedení měří modulární model přes 12 cm na výšku, 51 cm na šířku a 50 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet dílků: 1157

Stáhněte si aplikaci Lego Super Mario s návody na stavění a dalším inspirativním obsahem pro ještě kreativnější zážitek. Přestavujte a kombinujte Super dárek pro děti od 8 let – A pro všechny fanoušky Donkey Konga – tento modulární set je možné přestavět a spojit s dalšími stavebnicemi Lego Super Mario a vytvořit jedinečné úrovně.

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, které zajišťují, že se vždy dají snadno spojovat a pevně drží. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 1157
Věk: Od 8 let
Načítám