LEGO SUPER MARIO 71423 - Boj ve Dry Bowserově hradu – rozšiřující set

Vytvořte z kostek Lego fantastickou verzi ikonické lokace ze světa Super Mario díky stavebnici Boj ve Dry Bowserově hradu – rozšiřující set.
EAN: 5702017415758
Kód 1: 2271423
2 309 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Vytvořte z kostek Lego fantastickou verzi ikonické lokace ze světa Super Mario díky stavebnici Boj ve Dry Bowserově hradu – rozšiřující set. Hráči mohou prozkoumávat hrad s interaktivními figurkami Lego Peach, Lego Mario nebo Lego Luigi (nejsou součástí balení). Najdete zde vchod ve tvaru Bowserovy čelisti, jeřáb na záchranu fialového Toada z pasti a na shození Dry Bowsera, dále doplňky pro poražení Kostnaté piraňové rostliny a Bone Goomby, útočnou funkci Magmaargha, tělocvičnu, tajný vchod, tajnou strategickou místnost, kostku klíče a kostku truhly s pokladem. Tato stavebnice nabízí 5 postav ze světa Lego Super Mario - Dry Bowser, Magmaargh, Kostnatá piraňová rostlina, Bone Goomba a fialový Toad. Poznámka: Pro interaktivní herní zážitek je vyžadován startovací set 71360, 71387 nebo 71403.

  • V základním provedení měří modulární model přes 27 cm na výšku, 46 cm na šířku a 31 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet dílků: 1321

Stáhněte si aplikaci Lego Super Mario a získejte přístup k návodům, inspirativním tipům a dalšímu zábavnému obsahu. Sběratelské stavebnice Startovací a rozšiřující sety Lego Super Mario umožňují fanouškům rozšiřovat, přestavovat a tvořit jedinečné herní úrovně, ve kterých si užijí dlouhé hodiny zábavy při sbírání mincí.

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, díky čemuž umožňují konzistentní a pevné spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 1321
Věk: Od 8 let
Načítám