LEGO DC 76259 - Sestavitelná figurka: Batman

Darujte svému malému bojovníkovi se zločinem Sestavitelnou figurku Batman od Lego DC a osud GOTHAM CITY bude v jeho rukou.
EAN: 5702017419756
Kód 1: 2276259
Kód 2: 76259LEG
775 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Darujte svému malému bojovníkovi se zločinem Sestavitelnou figurku Batman od Lego DC a osud GOTHAM CITY bude v jeho rukou. Tato plně polohovatelná detailní figurka Batman měří probudí v dětech od 8 let superhrdinu. Figurka věrně zachycuje styl a sílu Batmana z filmu Batman z roku 1989. Tato všestranná sada má pohyblivé klouby ramen, paží, kyčlí a nohou a je vhodná pro stavění, hru i vystavování. Figurka čítající 275 dílků má pohyblivé klouby ramen, paží, kyčlí a nohou a nechybí jí ani typický textilní plášť. Plně pohyblivou figurku lze snadno upravovat, děti tak mohou přehrávat své oblíbené scény z filmu nebo si vymyslet vlastní příběhy plné fantazie.

  • Tato všestranná figurka měří přes 26 cm na výšku

  • Počet dílků: 275

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman, DC Batman
Počet dílků stavebnice: 275
Věk: Od 8 let
Načítám