LEGO DC 76224 - Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu

Stavebnice Lego DC Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu vkládá dětem od 8 let do rukou superhrdinské akční hraní s kultovním 1989 Batmobilem.
EAN: 5702017501000
Kód 1: 2276224
Kód 2: 76224LEG
1 045 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego DC Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu vkládá dětem od 8 let do rukou superhrdinské akční hraní s kultovním 1989 Batmobilem. Stavebnice s Batmobilem přivádí k životu veškeré drama a napětí z klasického filmu z roku 1989. Zvedací střecha umožňuje přístup do kokpitu vozu, kde je na sedadle řidiče místo pro minifigurku. Když děti otočí ovladačem na straně auta, zvednou se 2 integrované blastery. Při pohybu Batmobilu se otáčí prvek plamene připojený k výfuku a v otevíracím kufru je místo na přiložený Batarang, hrot harpuny a pouta. Součástí jsou 2 minifigurky, Batman a Joker, a navíc doplňky včetně helmy a pláště. Vozidlo má přístupný kokpit pro minifigurku Batmana, ovládání vysunující 2 blastery, otevírací kufr a výfuk s plamenem.

  • Batmobil měří přes 5 cm na výšku, 28 cm na délku a 9 cm na šířku a lze jej snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi řady Lego DC Batman

  • Počet dílků: 438

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Rozsáhlá řada stavebnic Lego DC Batman přináší dětem neomezené tvůrčí možnosti stavění, hraní a vystavování.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět.  Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman, DC Batman
Počet dílků stavebnice: 438
Věk: Od 8 let
Načítám