LEGO City 60354 - Průzkum Marsu

Vystřelte dětskou představivost na oběžnou dráhu a dopřejte dětem možnost stát se hlavními hrdiny digitálních dobrodružství a plnit úžasné mise se skutečnými kostkami Lego.
EAN: 5702017189758
Kód 1: 2260354
Kód 2: 60354LEG
609 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vystřelte dětskou představivost na oběžnou dráhu a dopřejte dětem možnost stát se hlavními hrdiny digitálních dobrodružství a plnit úžasné mise se skutečnými kostkami Lego. Stavebnice Lego City Průzkum Marsu obsahuje úžasnou kosmickou loď a průzkumné vesmírné vozítko, 3 minifigurky, figurku robotického psa, a navíc množství dílků Lego, pomocí kterých budou děti řešit množství napínavých úkolů a stavitelských výzev. Spousta Lego doplňků pro vzrušující mise: detektor kovů, pneumatické kladivo, laserová svářečka, hasicí přístroj, síť, banán a krůtí stehno.

  • Vesmírná loď pro průzkumné mise je 4 cm vysoká, 19 cm dlouhá a 7 cm široká

  • Počet kostek: 298

Aplikace ke stažení zdarma. Stavebnice LegoCity Průzkum Marsu, která je určená dětem od 6 let, vyžaduje pro plnohodnotný herní zážitek chytrý telefon nebo tablet s bezplatnou aplikací Lego s návody na stavění.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 298
Věk: Od 6 let
Načítám