LEGO City 60364 - Pouliční skatepark

Děti od 6 let a fanoušci skateboardingu si zamilují stavebnici Lego City Pouliční skatepark. Inspiruje k nápaditému hraní a najdete v ní kombinovatelné moduly ramp, ze kterých můžete postavit spoustu tvarů parku.
EAN: 5702017415642
Kód 1: 2260364
Kód 2: 60364LEG
1 175 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 6 let a fanoušci skateboardingu si zamilují stavebnici Lego City Pouliční skatepark. Inspiruje k nápaditému hraní a najdete v ní kombinovatelné moduly ramp, ze kterých můžete postavit spoustu tvarů parku. Součástí stavebnice je také BMX kolo, skateboard, koloběžka, kolečkové brusle, 4 minifigurky bruslařů a Lego Křižovatka, pomocí níž můžete stavebnici spojovat s dalšími z řady Lego City.

  • Standardní konfigurace skateparku měří přes 19 cm na výšku, 44 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Počet dílků: 454

Tato stavebnice obsahuje srozumitelný tištěný návod na stavění a digitální návod v aplikaci Lego Builder. Tento intuitivní pomocník při stavění umožní dětem přibližovat, otáčet a prohlížet si modely ze všech úhlů. Navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice. Stavebnice od Lego City přinášejí propracované budovy, realistická vozidla a zábavné postavy, které inspirují k otevřenému kreativnímu hraní s hrdiny všedního dne podle událostí z reálného života.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 454
Věk: Od 6 let
Načítám