Spin Master HATCHIMALS - Líhnoucí se zvířátka ve vodě - karton

V krabici Hatchimals Alive nastal čas na hudbu! Díky vaší lásce a péči superroztomilé postavičky Hatchimals Alive magicky ožijí zcela novým způsobem. Z vajíčka pro samostatné líhnutí se po aktivaci vodou vylíhnou jako ze skutečných vajec!
EAN: 0778988403563
Kód 1: 106067404
645 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

V krabici Hatchimals Alive nastal čas na hudbu! Díky vaší lásce a péči superroztomilé postavičky Hatchimals Alive magicky ožijí zcela novým způsobem. Z vajíčka pro samostatné líhnutí se po aktivaci vodou vylíhnou jako ze skutečných vajec! Stisknutím krabici otevřete a objevte pět barevných vajíček Hatchimals s pěti postavičkami a 11 doplňky! Když chcete zahájit proces líhnutí, vyndejte dudlíky z vajíček, naplňte láhev vodou a vsuňte ji do vajíček. Během několika sekund se vaši hudební kamarádi začnou líhnout a prorazí vajíčko!

Vystavte Hatchimals v krabici, abyste si mohli společně zahrát různé melodie, a využijte svou fantazii k vymýšlení hudebních dobrodružství! Doplňky jako mikrofon, bubínek, kazoo a další váš příběh ještě vylepší ‒ dudlíky se navíc vejdou do úst každé postavičky! Zavřete víko a zamkněte krabici, abyste si Hatchimals mohli vzít na cesty.

Pro další hry si pořiďte hrací sadu Hatchi-Nursery (prodává se samostatně)! Hračky Hatchimals pro děti se skvěle hodí pro všechny, kdo mají rádi sběratelské předměty, figurky, malé hračky, panenky a domečky pro panenky. Skvělý dárek k narozeninám a Vánocům i při jakékoliv jiné příležitosti pro děti od 3 let. Užijte si doma hudební zábavu s krabicí Hatchimals Alive!

  • Rozměry balení: 7 x 23,5 x 11,3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Hatchimals
Věk: Od 3 let
Načítám