Spin Master HATCHIMALS - Hrací set s kočárkem pro zvířátka

Vezměte své Hatchimals na procházku se sadou Hatchimals Alive Hatch N' Stroll!
EAN: 0778988490457
Kód 1: 106067741
475 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vezměte své Hatchimals na procházku se sadou Hatchimals Alive Hatch N' Stroll! Díky vaší lásce a péči superroztomilé postavičky Hatchimals Alive magicky ožijí zcela novým způsobem. Z vajíčka pro samostatné líhnutí se po aktivaci vodou vylíhnou jako ze skutečných vajec!

Tato hrací sada obsahuje dvě barevná vajíčka Hatchimals se dvěma postavičkami, lahvičku, dva dudlíky a kočárek. Když chcete zahájit proces líhnutí, vyndejte dudlíky z vajíček, naplňte láhev vodou a vsuňte ji do vajíček. Během několika sekund se vaši roztomilí noví kamarádi začnou líhnout a prorazí vajíčko! Umístěte Hatchimals do kočárku a využijte svou fantazii k dobrodružstvím při hře. Vozte své postavičky pomocí funkčních koleček kočárku a doplňte do svého příběhu lahvičku a dudlíky!

Pro ještě víc her si pořiďte hrací sady Hungry Hatchimals a Hatchi-Nursery (prodávají se samostatně)! Hračky Hatchimals pro děti se skvěle hodí pro všechny, kdo mají rádi sběratelské předměty, figurky, malé hračky, panenky a domečky pro panenky. Skvělý dárek k narozeninám a Vánocům i při jakékoliv jiné příležitosti pro děti od 3 let. Vytvořte si vlastní svět zvířátek Hatchimals s hrací sadou Hatchimals Alive Hatch N’ Stroll!

Rozměry balení: 23 x 18 x 6,5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Hatchimals
Věk: Od 3 let
Načítám