Dino EXIT - Úniková hra: Strašidelná víla

Originální únikové hry, které vás vtáhnou do překvapivých situací. Řešte rébusy a hledejte indicie, abyste se dostali včas "ven".
EAN: 8590878655256
Kód 1: 21655256
Kód 2: 32655256
359 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Videa

Originální únikové hry, které vás vtáhnou do překvapivých situací. Řešte rébusy a hledejte indicie, abyste se dostali včas "ven". Originální únikové hry, které můžete hrát doma. Napínavé příběhy vás vtáhnou do překvapivých situací. Nepropadejte panice! Řešte rébusy, čtěte mezi řádky, objevujte i to, co na první pohled není vidět. Najděte indicie, odemkněte všechny zámky a utečte ven v časovém limitu! Vyzkoušejte si týmovou spolupráci, logické myšlení, postřeh i pozorovací schopnosti.

  • Užijte si spoustu zábavy

  • Zažijte adrenalin z řešení úkolů

  • Naučte se vyřešit nové hádanky a rébusy v týmu

  • Najděte klíč a uprchněte

  • Spolupracujte s přáteli v kooperativní hře

Po nedobrovolných dobrodružstvích, která jste v poslední době zažili, chcete tuhle dovolenou strávit prostě doma. Tady se aspoň nemůže nic stát. Počasí je nádherné, lednička naplněná a dnešní večer připravený ke hře. Co byste si ještě mohli přát. Jen se ještě rychle podíváte do poštovní schránky. A tam najdete zprávu od souseda. Od souseda? Mysleli jste, že ta vila vedle vás je neobydlená… Ještě nikdy jste tam nikoho neviděli. Zahrada je úplně zarostlá a dům vypadá sešle. Na zvonku ani není jméno. Váš bezejmenný soused vás v dopise prosí, abyste mu nakrmili kočku, protože musel nakrátko odjet. Váháte. Připadá vám to trochu podezřelé… Ale nechcete být necitelní – to ubohé zvíře má určitě hlad. Společně vstupujete do vily, která je uvnitř kupodivu v dokonalém stavu – to nejvybranější vybavení, nikde ani smítko prachu. Vaše obdivné pohledy ale vyruší zabouchnutí dveří, kterými jste přišli. Tentokrát jste měli být opravdu opatrnější… Najdete knihu hostů a otočný kotouč (který vám už ani nepřipadá zvláštní). Vyřešte společně všechny rébusy, než se váš strašidelný hostitel vrátí. Jinak…

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká výjimečný herní zážitek.

Úniková hra Strašidelná vila je svou úrovní vhodná pro pokročilé hráče. V kolekci her EXIT ale najdete také náročnosti pro začátečníky či skutečné experty.

Obsahuje:

  • 86 karet (26 rébusových, 30 s odpovědí, 30 s nápovědou)

  • 1 zápisník

  • 1 dešifrovací kotouč

  • zvláštní předměty

  • pravidla CZ a SK

Hra je určena na jedno hraní pro 1 až 4 osob od 12 let.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Logické
Věk: Od 12 let

Jak na Exit - Únikové hry?

Načítám