Dino EXIT - Úniková hra: Tajemné muzeum

Originální únikové hry, které vás vtáhnou do překvapivých situací. Řešte rébusy a hledejte indicie, abyste se dostali včas "ven".
EAN: 8590878655232
Kód 1: 21655232
Kód 2: 32655232
319 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Originální únikové hry, které vás vtáhnou do překvapivých situací. Řešte rébusy a hledejte indicie, abyste se dostali včas "ven". Originální únikové hry, které můžete hrát doma. Napínavé příběhy vás vtáhnou do překvapivých situací. Nepropadejte panice! Řešte rébusy, čtěte mezi řádky, objevujte i to, co na první pohled není vidět. Najděte indicie, odemkněte všechny zámky a utečte ven v časovém limitu! Vyzkoušejte si týmovou spolupráci, logické myšlení, postřeh i pozorovací schopnosti.

  • Užijte si spoustu zábavy.

  • Zažijte adrenalin z řešení úkolů

  • Naučte se vyřešit nové hádanky a rébusy v týmu

  • Najděte klíč a uprchněte

  • Spolupracujte s přáteli v kooperativní hře

TAJEMNÉ MUZEUM Máte poslední den dovolené ve Florencii! Vesele se procházíte uličkami města, když se najednou spustí liják. Rychle se snažíte někam schovat, když vtom se srazíte s nádherně oblečeným mužem. Spiklenecky vám vtiskne do ruky podivnou mramorovou destičku a brožurku muzea, zamumlá něco o „pokladu Santa Marie“, „volných vstupenkách“ a „dobré zábavě“ a zase zmizí v hustém dešti. Poklad? Volné vstupenky? To vám nikdo nemusí říkat dvakrát! Ale když vstoupíte do impozantního muzea, nevidíte široko daleko ani živáčka. I pokladna je zavřená! Už, už chcete zklamaně odejít, když se vám najednou zabouchnou obrovská vstupní vrata přímo před nosem. Jste tu zamčení! Vyděšeně se rozhlížíte. Zdánlivě jediný další východ je zablokovaný turniketem s podivným symbolem. Počkejte! Neviděli jste ten symbol už někdy? Pak si uvědomíte, že jedině pokud se vám podaří společně vyřešit hádanky muzea, dostanete se odsud. Pokud ne, stanou se z vás brzy taky výstavní kousky…

Hrou vás provede sada karet se zapeklitými rébusy, pro které nebudou chybět rafinované nápovědy a pro kontrolu i správné odpovědi. Blížíte se už k cíli? To vám prozradí dešifrovací kotouč! 

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká výjimečný herní zážitek.

Únikovka Tajemné muzeum je svou úrovní vhodná pro začátečníky. V kolekci her EXIT ale najdete také náročnosti pro skutečné experty.

Obsahuje:

  • 85 karet (25 rébusových, 30 s odpovědí, 30 s nápovědou)

  • 1 zápisník

  • 1 dešifrovací kotouč

  • 2 zvláštní předměty

  • pravidla CZ a SK

Hra je vytvořena na jedno hraní pro 1 až 6 osob od 10 let.

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Logické
Věk: Od 10 let
Načítám