Mindok Bílé historky

Po velkém úspěchu hry Černé historky je tu i varianta pro děti od 8 let. Bílé historky jsou zapeklité, mysteriózní záhady pro děti i dospělé s jakýmkoliv vztahem k hrám.

EAN: 8595558300648
Kód 1: 064
257 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Po velkém úspěchu hry Černé historky je tu i varianta pro děti od 8 let. Bílé historky jsou zapeklité, mysteriózní záhady pro děti i dospělé s jakýmkoliv vztahem k hrám. V bílých historkách vystupují duchové a další tajemné bytosti. Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor odpovídá pouze "ano" nebo "ne". Strašidelná hra na jakoukoliv oslavu, k vodě nebo třeba na cestu autem.

Bílé historky tě naplní děsem a naženou ti husí kůži. Setkáš se se zámeckými strašidly, upíry a tajuplnými úkazy. Budeš potřebovat odvahu a rozhodnost, ale i logické uvažování, neboť občas mívají strašidelné jevy zcela neškodné vysvětlení... Obrň se proti duchům noci a nezapomeň na česnek! Prozař temnotu a vylušti hádanku! Strašidelné úkazy odhalíš pomocí otázek a logického myšlení.

Bílé historky jsou zapeklité a tajuplné záhady pro děti i dospělé. Zároveň je to originální společenská hra pro 2 a více hráčů.

Hra Bílé historky obsahuje:

  • 50 černých historek

  • česká a slovenská pravidla

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Cestovní, Dětské
Věk: Od 8 let
Načítám