LEGO Marvel Spider 76284 - Sestavitelná figurka: Zelený Goblin

Otevřete dětem bránu do filmových dobrodružství ze světa Marvel s pohyblivou figurkou Lego Marvel Sestavitelná figurka: Zelený Goblin, dokonalým modelem padoucha ze světa Spider-Mana pro děti od 8 let.
EAN: 5702017590332
Kód 1: 2276284
Kód 2: 76284LEG
769 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem bránu do filmových dobrodružství ze světa Marvel s pohyblivou figurkou Lego Marvel Sestavitelná figurka: Zelený Goblin, dokonalým modelem padoucha ze světa Spider-Mana pro děti od 8 let. Tento sběratelský model padoucha ze světa Marvel představuje zábavný dárek pro malé superhrdiny, kteří se s ním mohou těšit na stavění, hraní i vystavování. Figurka má pohyblivé klouby ramen, paží, kyčlí a nohou, takže s ní děti vytvoří parádní akční pózy a vydají se na napínavé mise. Propracovaný Zelený Goblin má 2 dýňové bomby a slavný kluzák. Bomby lze vložit do rukou postavy nebo do úložného prostoru v zadní části kluzáku.

  • Postavička Green Goblin je vysoká 24 cm

  • Počet dílků: 471

Pro ještě více digitální zábavy stavitelé mohou přibližovat a otáčet stavebnice ve 3D a sledovat svůj pokrok v intuitivní aplikaci Lego Builder. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

  • Rozměry kusového balení: 19,1 x 26,2 x 7,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 471
Věk: Od 8 let
Načítám