Revell Contacta Professional 39600 - Extra Thin (30 ml)

Kvalitní lepidlo pro plastikové modely.
EAN: 4009803396002
Kód 1: 18-39600
Kód 2: 39600
188 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 6ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kvalitní lepidlo pro plastikové modely. Kvalitní doplňky se vždycky vyplatí, protože perfektní model přinese modeláři ten nejlepší pocit úspěchu! Všechny nástroje firmy Revell a pomůcky navíc jsou proto přesně určeny pro příslušné sady modelů. Lepidla řady Contacta Professional od firmy Revell jsou určeny pro přesné lepení bodů a spojů. Vhodné na přesné lepení sestavovaných modelů. Balení s jehlovým aplikátorem. Velice jemná dutá jehla slouží k perfektnímu lepení jemných detailů a hran dílů. 

Obsah:

  • 30 ml

Návod na použití:

  • Lepidlo naneseme v tenké vrstvě na jednu stranu lepeného spoje, vyčkáme cca 5 - 10 sec., aby došlo k lehkému zavadnutí, a pak díly spojíme, případně zafixujeme. Lepené spoje jsou samonosné po cca 15 - 20 min dle velikosti plochy spoje. Plné pevnosti dosáhne spoj po cca 60 min.

Upozornění:

  • Obsahuje: aceton, butyl –acetát, butanon. Může způsobit ospalost nebo závratě. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal, nebo štítek výrobku.

  • Uchovejte mimo dosah dětí

  • Pečlivě si přečtěte všechny pokyny a řiďte se jimi. Skladujte uzamčené. Obsah / nádobu likvidujte v souladu smístními / regionálními/národními / mezinárodními předpisy. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže

  • Tento výrobek není hračka!

Balení: 1 ks
Načítám