LEGO ANIMAL CROSSIN 77049 - Návštěva u Isabelle

Se stavebnicí Návštěva u Isabelle ze světa videoherní série Animal Crossing se děti od 6 let pustí do vyprávění vlastních příběhů.
EAN: 5702017592367
Kód 1: 2277049
Kód 2: 77049LEG
829 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Návštěva u Isabelle ze světa videoherní série Animal Crossing se děti od 6 let pustí do vyprávění vlastních příběhů. Postaví si scény, které dobře znají ze svých obrazovek, a popustí uzdu fantazii! Děti se s Isabelle vydají na prohlídku Faunina domova. Interiér je zařízený do barev Fauny a najdete v něm spoustu známých i nových detailů, které děti inspirují k vymýšlení nových příběhů s oblíbenými postavami. Malí stavitelé mohou předstírat, že prakem zasáhli létající balónek, ke kterému je připevněný dárek. Poté zkontrolují, jestli na telefon nepřišly nějaké zprávy, vhodí dopis do poštovní schránky a pomůžou minifigurkám zalít zahradu a utrhnou si ze stromu jablíčko. Na pracovním stole najdou kartu s vlastními recepty a ve stromě objeví ukryté překvapení. Děti si vyberou, jak bude dům vypadat, a přemístí nábytek, vymění okna a přesunou podložky na stavění. 

  • Stavebnice ve standardní konfiguraci měří přes 17 cm na výšku, 25 cm na šířku a 16 cm do hloubky

  • Počet dílků: 389

Tato stavebnice je skvělý dárek k narozeninám nebo ke zvláštní příležitosti. Fanoušci této videoherní série si s ní užijí hodiny kreativního hraní příběhů o samotě i ve skupině. Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Kreativní hračky pro fanoušky videoher. Se stavebnicemi Lego děti rozvíjejí svou kreativitu a vypravěčské schopnosti a prozkoumají svět Animal Crossing i po vypnutí videohry. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 7,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 389
Věk: Od 6 let
Načítám