Easy Kids - Vodové barvy se štětcem - 12 barev

Vodové barvy EASY Kids se štětcem. Podpořte dítě při rozvoji fantazie a manuálních schopností. Malování je jedním z nejlepších způsobů pro nácvik kreativity a uvolnění zápěstí.
EAN: 5905339437884
Kód 1: S943788
39 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 9ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vodové barvy EASY Kids se štětcem. Podpořte dítě při rozvoji fantazie a manuálních schopností. Malování je jedním z nejlepších způsobů pro nácvik kreativity a uvolnění zápěstí. Navíc je to činnost, kterou děti doslova milují!

Vodové barvy se skvěle osvědčí jak během domácí zábavy, tak ve škole. Jejich pevná konzistence se mění pod vlivem vody a umožňuje tvorbu zajímavých, jemných obrazů. Barvy se nejlépe nanáší štětcem. Pro dosažení tenkých čar stačí zvolit štěteček s malým průměrem, k vybarvování je pak vhodnější plochý štětec. 

Bezpečnost uživatelů, především dětí, je pro nás nejvyšší prioritou. Vodové barvy neobsahují toxické látky, jsou bezpečné pro uživatele i prostředí. Malé děti by měly malovat pod dohledem dospělých. Barvy jsou určeny pro vnější použití, nejsou určený k jídlu! Pokud se barva dostane do oblasti očí nebo úst, vymyjte ji velkým množstvím vody.

Parametry:

  • 12 pestrých barev

  • Průměr barvy: 2,8 cm

  • Štětec v sadě

  • Snadno smývatelné

  • Netoxické, zdravotně nezávadné Informace 

Balení: 1 ks
Načítám