Easy Kids COLOUR - Školní fixy - 12 barev

Klasické fixy jsou základní výbavou každého penálu nebo psacího stolu. Je to jeden z nejlepších způsobů, jak zajistit nejmenším dokonalou zábavu. 
EAN: 5905339436771
Kód 1: S943677
22 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 10ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Klasické fixy jsou základní výbavou každého penálu nebo psacího stolu. Je to jeden z nejlepších způsobů, jak zajistit nejmenším dokonalou zábavu. Pomáhejte svým dětem rozvíjet fantazii a manuální dovednosti. Kreslení je jedním z nejlepších způsobů, jak projevit svou kreativitu a obratnost zápěstí. A navíc je to činnost, kterou děti milují!

Klasický kulatý tvar fixů EASY Kids je pro děti pohodlný. Úzký hrot umožňuje jemné a přesné vedení čar. Sada školních fixů EASY Kids COLOUR je tvořena 12 živými barvami, díky kterým můžou vaše děti vytvořit krásná výtvarná díla, a také jim umožní první experimenty s mícháním barev. Fixy jsou dodávány v praktickém, průhledném obalu, který umožňuje jejich pohodlné uchovávání a přepravu. Školní fixy EASY Kids jsou zdravotně nezávadné a splňují všechny požadavky a směrnice, díky čemuž je mohou bezpečně používat i děti.

Fixy jsou vhodné pro děti od 3 let.

Parametry:

  • Tvar: kulatý

  • 12 živých barev

  • Zdravotně nezávadné

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám