Spin Master KINETIC SAND - Zmrzlina

Točte to a tvořte s Kinetic Sand Zmrzlinárna! Poprvé mohou děti kroužit s kinetickým pískem a simulovat tak zážitek jemné zmrzliny, jakou viděly ve skutečném světě! 
EAN: 0778988501719
Kód 1: 106068385
429 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Točte to a tvořte s Kinetic Sand Zmrzlinárna! Poprvé mohou děti kroužit s kinetickým pískem a simulovat tak zážitek jemné zmrzliny, jakou viděly ve skutečném světě! Díky 396 g modrého, růžového a bílého kinetického písku, dvěma kornoutky a nástroji, jako je lopatka s formičkami na sladkosti a struhadlem na posyp, může vaše dítě servírovat nekonečné množství zmrzliny. Nabírejte klasické kornouty nebo špičkově natočte zmrzlinu. Nasypte písek do stanice, stlačte jej a natočte kinetický písek do kornoutu a vytáhněte jej a ozdobte! Přidejte trochu posypu a polevy navíc, pak rozmáčkněte a tvořte znovu!

Tento jedinečný kinetický písek je vyroben z přírodního písku, který se lepí k sobě pro snadný úklid! Nikdy nevyschne. Nechte ho protékat vašima rukama –? je to tak uspokojující, že ho nebudete moci odložit! Kinetický písek je skvělou alternativou k modelovací hmotě a je vítaným doplňkem k tvořivé dílně, smyslovým hrám, dětským aktivitám a Montessori hračkám. Kinetický písek podporuje jemnou motoriku a kreativitu prostřednictvím nezávislé hmatové hry. Přineste si zmrzlinovou zábavu domů s Kinetic Sand Zmrzlinárnou!

Rozměry balení: 28 x 23 x 6,6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám