Spin Master BAKUGAN - Speciální útok - TROX GREEN SOLID

Roztočte svůj Bakugan jako nikdy předtím se zbrusu novým přizpůsobitelným Bakugan Speciální útok. Kombinujte a bojujte se svými oblíbenými postavami, ze seriálu a staňte se nejlepšími z Bakugan Bojovníků. 
EAN: 0778988493243
Kód 1: 106067905
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Roztočte svůj Bakugan jako nikdy předtím se zbrusu novým přizpůsobitelným Bakugan Speciální útok. Kombinujte a bojujte se svými oblíbenými postavami, ze seriálu a staňte se nejlepšími z Bakugan Bojovníků. Zkombinujte svůj Bakugan a připravte se na bitvu. Pomocí XL tažného lanka roztočte nebo převalte Bakugana na kartu brány a sledujte jeho proměnu pomocí ikonických otevíracích transformací. Použijte karty postavy a speciálního útoku pro získání nových statistik a zvyšte si tak úroveň hry.

Bakugan přináší více zábavy než kdy dřív díky novým i již známým postavám, úžasným detailům a novým klanům Bakugan pro úžasné hraní a strategické bitvy. Každý Bakugan obsahuje speciální kód pro použití v online hře Roblox pro nové možnosti hraní a interakce. Zlepšete strategické hraní s balíčky Bitevní Aréna a Tréninkový balíček (každý se prodává samostatně). Zařaďte všechny nové populární hračky Bakugan mezi své oblíbené sběratelské předměty, včetně Bakugan balení Speciální útok a Bakugan startovací sada Speciální útok (každý prodáván zvlášť) a vytvořte elitní tým. Použijte plechový box Baku-Tin (prodává se samostatně) nebo bakuganský kufřík ideální pro uložení všech bojových postav a karet při další bitvě Bakugan.

Vydejte se za zábavou a dobrodružstvím se zbrusu novým Bakuganem Speciální útok.

Rozměry balení: 20 x 12,7 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Bakugan
Věk: Od 6 let
Načítám