Spin Master GABBY'S DOLLHOUSE - Gábinin kouzelný domek: Sada figurek - Kempování

Přineste si domů své oblíbené postavy z Gábinina kouzelného domku v exkluzivní sadě Gábinin kouzelný domek sada figurek kempování! 
EAN: 0778988469262
Kód 1: 106067225
359 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Přineste si domů své oblíbené postavy z Gábinina kouzelného domku v exkluzivní sadě Gábinin kouzelný domek sada figurek kempování! Tato dárková sada je nutností pro fanoušky Gábinina kouzelného domku a obsahuje čtyři sběratelské figurky a krabičku s překvapením uvnitř v podobě doplňku. Přidejte si do své sbírky exkluzivní figurku Gábi s motivem kempování a její kočičí kamarády – Pandy Ťapka, Rybočka a Krabička! Každá figurka má autentické detaily podle seriálu, díky kterým tyto kočkózní postavičky ožívají! Potom si stejně jako Gábi na začátku každé epizody rozbalte svou speciální krabičku s překvapením a objevte záhadný doplněk sady. Co najdete uvnitř? Až to zjistíte, použijte svou představivost a prožijte své vlastní dobrodružství v Gábinině kouzelném domku a jejími kočičkami.

Pro ještě více způsobů jak si hrát, přidejte své figurky do Gábinina prrfektního kouzelného domku (prodává se samostatně). A jako poslední překvapení si naskenujte QR kód, který je uvnitř krabičky s překvapením a odemkněte si speciální odměnu v bezplatné aplikaci Gábinin kouzelný domek (k dispozici pro iOS a Android). Pro ještě více způsobů, jak si hrát, hledejte loď Gábininých kočičích kamarádů, Gábinin prrfektní kouzelný domek a tématické pokojíčky, abyste si ještě více vytvořili svět svého kouzelného domku (každý se prodává zvlášť)!

Hračky, plyšáci, figurky a herní sady na motiv Gábinina kouzelného domku jsou vzdělávací hračky pro dívky a chlapce a jsou skvělým dárkem pro děti od 3 let, protože pomáhají rozvíjet jejich představivost formou vzrušujícího a kreativního hraní! Zažijte nekonečná dobrodružství s Gábininým kouzelným domkem a Gábininým kouzelným domkem sada figurek kempování!

Rozměry balení: 13,3 x 22 x 3,8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Gabby's Dollhouse
Věk: Od 3 let
Načítám