LEGO City 60411 - Hasičský záchranný vrtulník

Nechte dětskou představivost vyletět až k nebi s touto hrací stavebnicí Lego City Hasičský záchranný vrtulník pro děti od 5 let.
EAN: 5702017582931
Kód 1: 2260411
Kód 2: 60411LEG
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nechte dětskou představivost vyletět až k nebi s touto hrací stavebnicí Lego City Hasičský záchranný vrtulník pro děti od 5 let. Stavebnice obsahuje 2 vodní odpalovače dílků Lego, otočné rotory a bezva kabinu pro minifigurku pilota-hasiče. Uveďte svého hrdinu pro každý den do světa akčních hasičských záchranných dobrodružství díky této zábavné stavebnici.

  •  Model vrtulníku měří přes 9 cm na výšku, 22 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 85

Vezměte děti na vzrušující stavitelskou cestu s aplikací Lego Builder. Umožní jim prozkoumávat a ukládat si stavebnice, sledovat svůj postup stavění a přibližovat, otáčet a prohlížet si modely ze všech úhlů, zatímco na nich pracují. Stavebnice Lego City přináší realistická vozidla, propracované budovy a inspirativní postavy podněcující k nápaditému hraní bez hranic. Děti mohou tento hasičský vrtulník spojit s dalšími stavebnicemi z řady Lego City (prodávané samostatně) a užít si ještě úžasnější dobrodružství. 

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 85
Věk: Od 5 let
Načítám