LEGO Friends 42621 - Nemocnice v městečku Heartlake

Děti, které se zajímají o uzdravování a rády si hrají na lékaře, si užijí hodiny zábavy při prozkoumávání stavebnice Lego Friends Nemocnice v městečku Heartlake.
EAN: 5702017568560
Kód 1: 2242621
Kód 2: 42621LEG
2 099 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které se zajímají o uzdravování a rády si hrají na lékaře, si užijí hodiny zábavy při prozkoumávání stavebnice Lego Friends Nemocnice v městečku Heartlake. Sada představuje parádní dárek pro děti od 7 let. Součástí je několik oddělení, jako ve skutečné nemocnici, včetně ordinace, porodnického oddělení, místnosti s rentgenem a místnosti pro zaměstnance. V nemocnici je dnes rušno a děti budou mít o čem vyprávět. Autumn si nechává nasadit novou protézu ruky. Děti svezou postavy ve funkčním výtahu, který je dopraví k miminkům na porodnickém oddělení. Další příběhy se odehrávají v ordinaci a v místnosti pro zaměstnance. Nechybí spousta zábavných doplňků, včetně rentgenu, lékařského vybavení a dárků pro pacienty. Součástí stavebnice je také helikoptéra s přistávací plochou, asistenční robot a terapeutický pes. Stavebnice představuje kreativní dárek pro děti a součástí je řada doplňků, 5 minipanenek, 2 figurky miminek a figurka pejska.

  • Model měří přes 25 cm na výšku, 35 cm na šířku a 18 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1045

Aplikace Lego Builder vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne mu nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu.

Zažijte ještě více zábavy s dalšími stavebnicemi z řady Lego Friends (prodávají se samostatně).

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojují. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 37,8 x 7cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1045
Věk: Od 7 let
Načítám