LEGO Classic 11037 - Tvořivé planety

Díky stavebnici Lego Classic Tvořivé planety se malí astronauti a pozorovatelé hvězd od 5 let vydají do vesmíru tvořivého hraní.
EAN: 5702017583037
Kód 1: 2211037
Kód 2: 11037LEG
609 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Díky stavebnici Lego Classic Tvořivé planety se malí astronauti a pozorovatelé hvězd od 5 let vydají do vesmíru tvořivého hraní. Snadno sestavitelné modely sluneční soustavy, astronauta a vesmírné rakety jsou ideální pro děti, které chtějí stavět, hrát si a odvážit se na místa, kam se žádný stavitel Lego ještě nevydal! Z barevných kostek mohou děti poskládat vesmírnou raketu, mimozemšťana, astronauta a miniaturní sluneční soustavu včetně Marsu, Země, Slunce a Saturnu s jeho proslulými prstenci. Vesmírné modely mohou vylepšit použitím odlišných barev, tvarů, očí, výrazů a stojánku, díky němuž lze model otáčet. Součástí jsou dokonce i kostky svítící ve tmě, aby výtvory byly vidět i v noci.

  • Model kosmické rakety měří přes 12 cm na výšku, ale malí stavitelé mohou modely zvětšovat i zmenšovat dle libosti

  • Počet dílků: 450

Díky našim alternativním návodům na stavění si malí stavitelé užijí svou vesmírnou kreativitu a postaví například sluneční soustavu se všemi 8 planetami. V aplikaci LEGO Builder najdete digitální návod a funkce. Hračky LEGO Classic přináší spoustu nápadů a inspirace a umožňují rodičům sdílet stavitelskou zábavu a vývojové milníky s jejich dětmi.

Součástí je i srozumitelný obrázkový návod na stavění, díky němuž půjde stavění od ruky, a pro ještě více herních možností můžete sadu kombinovat se stavebnicemi 11034, 11035 a 11036 (prodávají se samostatně. Řada Lego Classic otevírá malým stavitelům bránu do světa ničím neomezeného hraní a kreativního sebevyjádření. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 7,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 450
Věk: Od 5 let
Načítám