Spin Master Rubikova kostka - Učňovská kostka

Máte problém vyřešit klasickou Rubikovu kostku 2x2 nebo 3x3? Tato jednoduchá kostka, Rubikův učeň, je postupný hlavolam navržen tak, abyste se později mohli snadno pustit do složitějších kostek.
EAN: 0778988436387
Kód 1: 106065322
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Máte problém vyřešit klasickou Rubikovu kostku 2x2 nebo 3x3? Tato jednoduchá kostka, Rubikův učeň, je postupný hlavolam navržen tak, abyste se později mohli snadno pustit do složitějších kostek. Už víc nemusíte hledat zábavné skládačky pro začátečníky. Tento 3D hlavolam je nejsnáze řešitelný hlavolam z Rubikovy kolekce. Dospělí a děti ve věku od 7 let, kteří milují hlavolamy, si zamilují tuto antistresovou hračku. Rubikův učeň vás provede 3 úrovněmi náročnosti. Začněte oddělením bílé a žluté vrstvy a poté vyřešte kruh v bílé vrstvě. Nakonec vyřešte bílé a žluté kruhy. Nálepky umožňují tři postupně stále více náročné úrovně výzvy. Jednoduché pokyny vás provedou hrou.

Původní hračku, Rubikovu kostku, vynalezl v roce 1974 Ernő Rubik, aby pomohl studentům pochopit trojrozměrné problémy. Prototyp této magické kostky dělal věci, které svět ještě neviděl. Otáčela se, kroutila, a přece se nerozbila. Přidáním 54 barevných nálepek na šest stran získaly puzzle svůj ikonický vzhled. Více než 40 let historie vedlo k tomu, že se Rubikova kostka stala jednou z nejprodávanějších hraček vůbec. S novou kostkou Rubikův učeň se můžete stát z úplného začátečníka mistrem ve skládání kostek. Ukažte svým vrstevníkům, že s touto hračkou pro dospělé dokážete něco nového!

Tato inteligentní hra je ideálním nápadem na dárek pro všechny věkové kategorie i pro každého, kdo má rád výzvy.

  • Rozměry balení: 7,3 x 7,3 x 7,3 cm

Balení: 1 ks
Materiál hlavolamu: Ostatní
Oblíbené hlavolamy: Rubikova kostka
Věk: Od 7 let
Načítám