Seva Slangovice - společenská magnetická hra

Prověř si své vědomosti zábavnou formou. Budeš chytřejší než Albert? 
EAN: 8592812027600
Kód 1: 0603-7
Kód 2: 40006037
1 129 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Prověř si své vědomosti zábavnou formou. Budeš chytřejší než Albert? Co znamená Flexit? Víš co to je lamakarta? Umíš mluvit jazykem Pražanů i Brňanů, sportovců i umělců, nebo třeba mladých či kuchařů? Otestuj se s naší hrou! Celkem 96 otázek. Vyber si otázku. Pokud nebudeš znát správnou odpověď, Albert na ní vyplázne jazyk. Vyzkoušej to s přáteli a užiješ si spoustu zábavy. Magnetický jazyk ti bude průvodcem.

Oddychová párty hra pro unavené rodiče, kde se hráči snaží uhádnout význam slangových výrazů.

Náhodným losem se určí začínající hráč. Začínající hráč vybere protihráči slovo, a to umístěním Alberta do levé růžice a nasměrováním Einsteina na vybraný slangový výraz. Protihráč musí určit jeho pravý význam. Může buď odpovědět z hlavy nebo zkusit vybrat z 16 možností významů na pravé vyhodnocovací růžici. Poté, co hráč odpoví nebo ukáže svoji odpověď na růžici, přesuňte Alberta na růžici s odpověďmi a ta vám ukáže správný význam slangu. Pokud hráč význam slangu určil správně získá bod. Pokračuje druhý hráč a dále se v určování slov střídají.

  • Hra je určena pro 2 a více hráčů od 18 let

  • Herní růžice na herním listu obsahuje vlevo vždy 8 slangových výrazů a vpravo 16 odpovědí, protože každé slangové slovo má na vyhodnovací růžici dvě odpovědi, správnou a druhou matoucí aby význam nebylo jednoduché uhádnout

Rozměr krabičky: 42 x 29 x 4 cm 

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Vzdělávací
Věk: Od 18 let
Načítám