Efko IGRÁČEK s pohádkou - Kostřička Valerie a Kouzelný kostival

Igráček - neboli legendární hračka našeho mládí. Spojili jsme Igráčka s tím, co mají děti nejraději – s pohádkami ve formě podcastu načtenými hercem Martinem Stránským.

EAN: 8592168264421
Kód 1: 26442
225 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Videa

Igráček - neboli legendární hračka našeho mládí. Figurka Igráčka Kostřičky Valérie se vydává s koníkem Bonbonem hledat lék pro tatínka. Inovativní propojení fyzické hračky s podcastovou pohádkou Kouzelný kostival načtenou hercem Martinem Stránským rozvíjí fantazii a jemnou motoriku dětí.

V pohádkové zemi, kde měsíc svítí celý den, žila kostřička Valerie se svým tatínkem Skeletónem. Oba byli kostlivci, jak se patří. Tělo měli poskládané z lesklých bílých kostí a při každém jejich pohybu se ozývalo roztomilé chrastění, jako když rozsypete hrací kostky po stole. Každý pátek tančili na bále a při jejich pohybech o sebe ťukaly kůstky a zvonily jako dřevěná zvonkohra ve větru. Jenže jednoho dne, začaly tatínkovi Skeletónovi vrzat kosti... 

Pohádku lze spustit také načtením QR kódu umístěného na balení nebo ji najdete na rozcestníku www.pohadkaigracek.cz.

  • Autor pohádky: Andrea Šindelářová

  • Namluvil: Martin Stránský / Lenka Schreiberová

  • Zvuk: Marek Točík

  • Ilustrace: Karel Moravec

  • 3D grafika: Marek Bláha

  • Video: Jan Šustr

  • Návrh figurek: Andrea Šindelářová

Vyrobeno v České republice.

„Tato prostředí vznikla především ve snaze o inovace této legendární hračky a rovněž proto, abychom z legendy udělali moderní hračku, která je schopná oslovit i dnešní děti."

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let

Kouzelný kostival - Igráčkova podcastová pohádka

Načítám