Zapf Medvídek Baby Born - Oblečení

Podívejme se na tu elegantní medvědí slečnu oblečenou v nádherných růžových šatičkách. Vršek šatiček zdobí obrázek hlavy sladkého medvídka s růžovou mašlí ve vlasech.
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 4001167835548
Kód 1: 12835548
335 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podívejme se na tu elegantní medvědí slečnu oblečenou v nádherných růžových šatičkách. Vršek šatiček zdobí obrázek hlavy sladkého medvídka s růžovou mašlí ve vlasech. Na sukýnce krouží malé roztomilé včeličky. Obleček doplňují růžové botičky s natištěnými bílými tkaničkami a siluetou růžové medvědí hlavičky na kotníku. Ale proč by tak krásné šatičky měly nosit jen medvědí holčičky? Mohou je samozřejmě nosit také panenky Baby Born velikosti 43 cm.

Medvídek Baby Born se dnes vyšňořil do úžasného klučičího oblečku. Hnědé lacláče zdobí potisk veselých medvědích obličejů a létajících včeliček. Pod kalhotami má plyšový kamarád oblečeno bílé tričko s modrými pruhy. Vodorovné pruhy medvídky zeštíhlují a vypadají pak ještě rozkošněji. K oblečení se perfektně hodí bílé boty s natištěnými žlutými tkaničkami a obrázkem siluety medvědí hlavy na kotníku. Ale proč by tak krásné lacláče měli nosit jen medvědí kluci? Mohou je samozřejmě nosit také panenky Baby Born born velikosti 43 cm.

  • Kvalitní oblečení pro medvídka Baby Born a značkovou panenku Baby Born

  • Pro radost z nápadité, rozmanité a dlouhotrvající hry

  • Vybírat můžete ze dvou variant: šatičky nebo lacláče

Rozměry balení: 39 x 27,8 x 2 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám