Albi Kouzelné čtení - kniha Kni-ha-ha

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.

EAN: 9788076881464
Kód 1: 90959
Kód 2: 90959
449 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Interaktivní mluvicí Kni-ha-ha - Kniha plná smíchu z edice Kouzelné čtení zabaví děti již od 5 let. Oddechová knížka, kterou vás provede prdlá paní Popletková, má za cíl rozveselit za každou cenu každého čtenáře. 

Hej ty tam! Nebuď kakabus! Chceš zlepšit náladu? Usmát se? Nebo se rovnou rozchechtat jako blázen? Přesně od toho je tu kouzelná Kni-ha-ha! Ahoj, jsem Květa Popletková a s dětmi se pořád něčemu chichotáme. Moc ráda vás provedu naším prdlým světem humoru. Občas se přeřeknu, občas ze mě vypadne nové slovíčko... Pardón, nevíte, kolik je hovín? Za chvilku učím ufony blechštinu. Ze školy si ráda dělám holubník. A všichni taky moc rádi zpíváme. To se ví, že sem tam něco dopleteme. Tak pojď se zasmát s námi!

V knize nechybí ani zábavné kvízy.

Kniha obsahuje přes 3500 zvukových stop.

  • Ilustrace: Marie Urbánková

  • Text: Pavla Olbrzymková

  • Namluvili: Ivana Andrlová a Petr Čtvrtníček

  • Hudba: Marek Olbrzymek

  • Zpěv: František, Eliška, Marek Olbrzymkovi, Ivana Andrlová

  • Kniha vznikla ve spolupráci s Beep Sound Postproduction

UPOZORNĚNÍ - NEFUNGUJE SAMOSTATNĚ BEZ ALBI TUŽKY! Interaktivní mluvící produkty (knihy, hry, puzzle, samolepky atd.) z edice Kouzelné čtení nefungují samostatně - k plné funkčnosti je potřeba elektronická Albi tužka.Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 5 let
Načítám