Small Foot Dětská kuchyňka - Industriální

Kuchyně pro malé špičkové kuchaře. Díky svému modernímu modulárnímu vzhledu kuchyně, který je zdůrazněn stylovou konstrukcí černého rámu, je tato dřevěná kuchyňka na hraní absolutním poutačem.
EAN: 4020972124333
Kód 1: LE12433
2 999 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kuchyně pro malé špičkové kuchaře. Díky svému modernímu modulárnímu vzhledu kuchyně, který je zdůrazněn stylovou konstrukcí černého rámu, je tato dřevěná kuchyňka na hraní absolutním poutačem. Chytré detaily dělají kuchyňku ještě zajímavější - vodovodní kohoutek s pákou na regulaci teploty vody, odnímatelný plastový dřez, trouba s vyjímatelným plechem, cvakající knoflíky spolu s ilustrací na spotřebičích vytvářejí mimořádně autentický zážitek. Součástí je pánev, hrnec s poklicí, lopatka a grilovací kleště. Takže je tato kuchyně ihned připravena ke hře! Obzvláště praktická a funkční je skřínka pod pracovní plochou, také háčky na zavěšení kuchyňského příslušenství. Takže všechny kuchyňské náčiní lze po hře úhledně uspořádat a mít je po ruce. Chytrým detailem je dno police ve skříni, které lze také použít jako grilovací rošt pro troubu v kuchyňce. Levou stranu skříně lze flexibilně využít jako ledničku nebo myčku. Díky lehkému rámu se dřevěná kuchyňka také snadno přemisťuje, takže místo hry lze měnit. Je to vizuálně přitažlivá, moderní dětská kuchyňka na hraní, která nabízí vše, co mladí špičkoví kuchaři potřebují k naplnění své fantazie. 

Hlavní vlastnosti:

  • Navržena tak, aby děti podporovala v dlouhotrvající představivé hře

  • Různé odkládací a úložné prostory

  • Baterie nejsou součástí balení

  • Podporuje hraní rolí a sociální dovednosti

Parametry:

  • Rozměr: 56 x 30 x 72 cm

  • Výška pracovní plochy: 51 cm

  • Materiál: dřevo, tkanina, kov, plast

  • Barva: černá, tyrkysová

  • Váha: 9,20 kg

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů.

Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám