LEGO Star Wars 75364 - Stíhačka E-wing Nové republiky vs. stíhačka Shin Hati

Připravte se na strhující galaktickou honičku se stavebnicí Lego Star Wars Stíhačka E-wing Nové republiky vs. stíhačka Shin Hati pro děti od 9 let.
EAN: 5702017421452
Kód 1: 2275364
Kód 2: 75364LEG
2 309 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Připravte se na strhující galaktickou honičku se stavebnicí Lego Star Wars Stíhačka E-wing Nové republiky vs. stíhačka Shin Hati pro děti od 9 let. Součástí sady jsou dva propracované modely stíhaček ze seriálu Star Wars: Ahsoka, 4 minifigurky Lego populárních postav a astro-droid Nové republiky podněcující kreativní hraní. Každá z lodí má otevírací kokpit pro minifigurky, 2 vystřelovače a místo na uskladnění zbraní. Ve stíhačce E-wing je navíc volné místo za kokpitem pro droida kapitána Portera a zatahovací podvozek. Pomozte kapitánovi Porterovi a jeho věrnému droidovi uniknout v jeho stíhačce E-wing Nové republiky! Vyrazte tryskem napříč galaxií se stíhačkou Shin Hati v patách. Aktivujte vystřelovače E-wingu a vyhněte se střelám nepřátelské stíhačky. Přistaňte s E-wingem a pomocí blasterové pistole kapitána Portera odrazte útok světelných mečů Baylan Skolla a Shin Hati. Tuto bitvu musíte vyhrát!

  • Model E-wing New Republic měří přes 10 cm na výšku, 27 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet dílů: 1056

Stáhněte si aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou během stavění přibližovat a otáčet digitální verzi těchto modelů ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice Galaxie plná zábavy Již od roku 1999 vytváří LEGO Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars. Prozkoumejte rozsáhlou řadu skvělých stavebnic z řady Star Wars, které jako dárky nadchnou fanoušky všech věkových kategorií.

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy, takže se snadno spojí a vytvoří silné modely. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 1056
Věk: Od 9 let
Načítám