LEGO Architecture 21060 - Hrad Himedži

Oslavte dlouhověkost a majestátní krásu jedné z nejváženějších staveb s tímto výstavním modelem Lego Architecture Hrad Himedži.
EAN: 5702017417721
Kód 1: 2221060
Kód 2: 21060LEG
3 569 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oslavte dlouhověkost a majestátní krásu jedné z nejváženějších staveb s tímto výstavním modelem Lego Architecture Hrad Himedži. Přeneste se do města Himedži, aniž byste překročili práh domu, při stavění autentických detailů, jako jsou věžičky hradu, chodby a asymetrické zdi ve stylu Lego. Pod zvedací střechou hlavní budovy najdete zjednodušenou verzi rozvržení interiéru. Tento model se zaměřuje na horní patro rozsáhlých pozemků hradu a obsahuje 4 sestavitelné třešně, 2 se zelenými listy a 2 s růžovými kvítky k předvedení zahrad v plném květu jara. Odměňte sestavitelným modelem sami sebe nebo potěšte někoho z kreativních přátel, který navštívil, nebo sní o návštěvě hradu Himedži, nebo jednoduše zbožňuje architekturu, japonskou historii a cestování.

  • Model měří přes 19 cm na výšku, 32 cm na šířku a 27 cm do hloubky

  • Počet dílků: 2125

Průvodce vzrušujícím a kreativním zážitkem najdete v krabici a aplikaci Lego Builder v podobě podrobného návodu na stavění. Tato sběratelská stavebnice je součástí řady modelů Lego Architecture pro dospělé kreativce. Jedná se o skvělou odměnu, kterou můžete potěšit sami sebe, nebo úžasný dárek, který zaručeně nadchne každého nadšence do architektury, japonské historie nebo cestování.

Kostky Lego splňují přísné oborové normy a lze je snadno a pevně spojovat. Dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 11 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 2125
Věk: Od 18 let
Načítám