Clementoni Clemmy baby - Interaktivní plyšový drak (CZ, SK, PL, HU)

Měkoučký dráček k pomazlení a spousta obsahu pro zábavu a učení, který podpoří multismyslový vývoj miminka a poskytne mu vřelou a bezpečnou náruč. 
EAN: 8005125507597
Kód 1: 104950759
769 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Měkoučký dráček k pomazlení a spousta obsahu pro zábavu a učení, který podpoří multismyslový vývoj miminka a poskytne mu vřelou a bezpečnou náruč. Nabitý zvukovými a světelnými efekty provede malé děti při objevování spousty vzdělávacích obsahů s drobnostmi, říkankami a vtipnými frázemi. Různé látky proměňují absolutního hrdinu knih v něžného přítele, který utěšuje, uklidňuje a dítě ve fantastickém multismyslovém objetí. Každé tlačítko, aktivita a použitý materiál jsou navrženy v Itálii s cílem, aby byla interakce dětí s hračkou jednoduchá a okamžitá. Když stisknete, malé ručičky a nožičky hrají melodie, které stimulují lalaci a říkanky, které představují čísla a zajímavosti o přírodě, abyste se učili hrou.

Různé látky, zvuky reprodukované ušima a tváře, které se rozzáří a zčervenají, dělají z malého draka něžného přítele pro děti. Velké oči, tlačítko ve tvaru srdce a některé specifické fráze a písničky pomáhají dětem objevovat emoce. Pozornost věnovaná detailům, studium činností, design a hledání netoxických a odolných materiálů dělají z plyše bezpečný produkt, 100% italský.

  • Materiál: plyš

  • Na baterie

  • Rozměry balení: 26 x 18 x 32,5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 měsíců
Načítám