Spin Master GABBY'S DOLLHOUSE - Multibalení figurek DELUXE

Přineste si domů své oblíbené postavičky z Gábinina kouzelného domku v této exkluzivní sadě Dance Party Figure Set. Tato dárková sada je nezbytností pro všechny fanoušky seriálu Gábinin kouzelný domek a obsahuje sedm sběratelských figurek a balíček s překvapivým doplňkem uvnitř. 
EAN: 0778988380895
Kód 1: 106064152
699 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přineste si domů své oblíbené postavičky z Gábinina kouzelného domku v této exkluzivní sadě Dance Party Figure Set. Tato dárková sada je nezbytností pro všechny fanoušky seriálu Gábinin kouzelný domek a obsahuje sedm sběratelských figurek a balíček s překvapivým doplňkem uvnitř. Rozšiřte svou sbírku o exkluzivní panenku Gábinu a její kočičí kamarády: Krabičku, Dorťáka, DJ Kocoura, Rybočku, Pandy a Válečku. Každá figurka je vyzdobena autentickými detaily, které kočičkám vdechují život. Stejně jako Gábina na začátku každého dílu můžete rozbalit speciální zásilku a objevit tajemný doplněk k sadě.

Co asi najdete uvnitř? Po odhalení tajemství můžete zapojit svou fantazii a odehrát si s Gábinou a jejími kočičkami vlastní dobrodružství. Pokud chcete ještě víc způsobů, jak si hrát, přidejte figurky do domku Gabby’s Purrfect Dollhouse (prodává se zvlášť). A pokud chcete zažít ještě jedno překvapení, naskenujte QR kód uvnitř balíčku s překvapením a odemkněte speciální odměnu v bezplatné aplikaci Gabby’s Dollhouse (dostupná pro iOS a Android).

Hračky, plyšové hračky, figurky a hrací sady Gábinin kouzelný domek jsou vzdělávací hračky, které jsou skvělým dárkem pro děti od 3 let, jimž pomáhají rozvíjet představivost pomocí vzrušující a kreativní hry. Zažijte nekonečná dobrodružství se sadou Gabby’s Dollhouse Deluxe Dance Party Figure Set.

  • Rozměry balení: 27 x 30 x 5,4 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Gabby's Dollhouse
Věk: Od 3 let
Načítám