BIGJIGS Stohovací poháry

Tyto stohovací kelímky 2v1 jsou skvělé pro senzorické aktivity na písku na pláži nebo ve vaší zahradě, ale také ve vaně.
EAN: 691621830536
Kód 1: BJ35053
279 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tyto stohovací kelímky 2v1 jsou skvělé pro senzorické aktivity na písku na pláži nebo ve vaší zahradě, ale také ve vaně. Sada je dodávána se sedmi barevnými kelímky. Každý má vzorované otvory na základně, kterými  může protékat voda jako vodopád. Děti se zábavnou formou naučí stavět, balancovat a nalévat. To všechno jsou skvělé způsoby pro rozvoj motorických dovedností, koordinaci rukou a očí. Materiál je odolný, netoxický, velmi snadno se čistí. Vyrobeno ze 100% silikonu Čistěte teplou vodou a jemným mýdlem. Silikon bez plastů je udržitelnou volbou pro rodiče, kteří hledají ekologické hračky. 

Hlavní vlastnosti:

  • vyrobeno ze 100% silikonu bez plastů

  • 7 barevných stohovacích dílků

  • odolný vůči teplotám a skrvnám

  • snadno se udržuje v čistotě

  • možno mýt v myčce

  • vhodné pro děti od 1 roku

Parametry: 

  • Rozměry: 1 x 13,7 x 41 cm

  • Materiál: 100% silikon

  • Váha: 0,22 kg

Anglická značka Bigjigs Toys byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala pouze výrobou dřevěných puzzle. Majitelé vyráběli vše ručně, s láskou, v malém zahradním domku a své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostly, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Nové značky kvalitních a nápaditých hraček si v Anglii všimly další velké prodejní firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zůstávají ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jihovýchodní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců.

Veškeré dřevěné hračky Bigjigs Toys jsou navržené v Anglii a vyrobené jak tamtéž, tak i ve východní Evropě a jihovýchodní Asii. Kvalita hraček značky BigJigs Toys je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.

Balení: 1 ks
Věk: Od 12 měsíců
Načítám