Albi Kouzelné čtení - Kniha Hravý sport

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se…

EAN: 9788076880016
Kód 1: 99525
Kód 2: 99525
469 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. 

Sport patří mezi nejoblíbenější volnočasové aktivity. Někdo si najde zalíbení v plavání, jiný v tenisu, další v hokeji, někomu učaruje běh. V této knížce se můžete seznámit s několika sporty, a pokud se nějakému ještě nevěnujete, třeba se vám jeden zalíbí tak, že si k němu najdete cestu. Komentátoři Klára, Aleš a David vám prozradí i pár sportovních zajímavostí. Stačí otevřít knížku a hurá na sportoviště!

Interaktivní kniha Hravý sport z edice Kouzelné čtení je určena pro sportovce a sportovkyně od 5 let, kteří se pomocí mluvicí Albi tužky dozví zajímavé informace ze světa sportu. Čtenáři se mohou těšit na bojové, vodní či raketové sporty, atletiku, fotbal, basketbal a další. Své znalosti si mohou ověřit v zábavných kvízech dvou obtížností.

Obsahuje přes 2 200 zvukových stop.

Kniha Hravá čísla obsahuje přes 2100 zvuků a textů.

  • Namluvili: Barbora Černošková, Robert Záruba, Jiří Hölzel a Vojtěch Hájek

  • Ilustrace: Lukáš Fibrich

  • Texty: Kublanka

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 5 let
Načítám