Albi Kouzelné čtení - Kniha Putování magickou Prahou

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se…

EAN: 9788076880252
Kód 1: 23731
Kód 2: 23731
469 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. 

Interaktivní mluvicí kniha Putování magickou Prahou a mapa Prahy z edice Kouzelné čtení zabaví děti již od 6 let. Alchymista a kočka Anežka přicestují z dob dávno minulých. Díky lektvaru času se při jejich putování Prahou objevují postavy z pověstí a z historie. Pronásleduje je duch ohně Plamínek, a proto se Alchymista rozhodne ukrýt Kámen mudrců. Vydejte se na procházku Prahou po stopách Alchymisty a pomocí mapy najděte Kámen mudrců, který má tajemnou moc a umožní slyšet neslyšené. Po nalezení Kamene mudrců se vám odemknou nové příběhy v knize a ještě získáte atraktivní slevu na nákup.

Součástí knihy je i interaktivní mluvicí mapa Prahy, ve které je vyznačená cesta k ukrytému kameni. Děti tak mohou skutečně putovat Prahou, luštit hádanky a hledat, kam Alchymista Kámen mudrců ukryl. V knize nechybí ani zábavné kvízy, které jsou rozděleny do 2 různých obtížností.

Kniha obsahuje přes 2900 zvuků a textů.

  • Namluvili: Vendula Fialová, Michal Holán, Jaromír Meduna

  • Ilustrace: Lenka Filonenko

  • Texty: Petr Havlíček

  • Kniha vznikla ve spolupráci s nahrávacím studiem SoundLab, Muzeem hlavního města Prahy, průvodkyní Soňou Procházkovou a společností ARCDATA PRAHA, s.r.o.

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací
Věk: Od 6 let
Načítám