LEGO INDIANA JONES 77015 - Chrám zlaté modly

Jste připraveni vychutnat si filmovou nostalgii? Připomeňte si filmy s Indiana Jonesem a postavte si detailní Lego stavebnici Chrám zlaté modly.
EAN: 5702017190488
Kód 1: 2277015
3 395 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Jste připraveni vychutnat si filmovou nostalgii? Připomeňte si filmy s Indiana Jonesem a postavte si detailní Lego stavebnici Chrám zlaté modly. Ponořte se do obohacujícího stavitelského zážitku a postavte strhující scénu z filmu Dobyvatelé ztracené archy, kterou si můžete hrdě vystavit na polici. Interaktivní scéna z filmu s Indiana Jonesem! Sběratelský model Lego Indiana Jones obsahuje 4 minifigurky – Indiana Jonese, Satipoa, Belloqa a válečníka Hovitů. Nechybí v ní spousta interaktivních funkcí, například 4 knoflíky na podstavci modelu, které mohou snížit sochu a osvětlit idol, strhnout zeď a zhoupnout Indiana Jonese přes jeskyni a otevřít padací dveře – pak můžete sledovat, jak Indy utíká před obřím balvanem. Sada obsahuje 4 postavy z filmu Indiana Jones - Indiana Jones se svým slavným kloboukem a bičem, Satipo, Belloq a válečník Hovitos.

  • Velkolepý model pro hrdé filmové fanoušky, chrám měří přes 21 cm na výšku, 51 cm na šířku a 19 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1545

Stavebnice, které podnítí představivost dospělých! Tato stavebnice Lego Indiana Jones dospělým připomene odkaz Indiana Jonese a jeho dobrodružství z úvodní scény prvního filmu této série Dobyvatelé ztracené archy. 

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 58 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Indiana Jones
Počet dílků stavebnice: 1545
Věk: Od 18 let
Načítám