LEGO Ninjago 71790 - Císařský lovec draků

Stavebnice Císařský lovec draků obsahuje děsivou příšeru a tři minifigurky a dětem tak nabízí všechno, co potřebují k hodinám nekončící zábavy, a připomenou si odvážné bitvy z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017413051
Kód 1: 2271790
Kód 2: 71790LEG
435 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavebnice Císařský lovec draků obsahuje děsivou příšeru a tři minifigurky a dětem tak nabízí všechno, co potřebují k hodinám nekončící zábavy, a připomenou si odvážné bitvy z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Příšera Photac bude k dostání od června 2023 a má polohovatelnou hlavu, ocas a končetiny a navíc také působivé drápy a ostny. Polohovatelný tvor – Photac může pohybovat hlavou, ocasem a končetinami a na zádech má sedlo pro císařského generála. V této stavebnici Lego Ninjago najdete tři minifigurky: nindža bojovníky Lloyda a Jaye se 2 katanami a císařského generála s velkým mečem, který si může osedlat příšeru jménem Photac.

Omrkněte také stavebnici Sora a její transformační motorobot (71792), Lloyd, Arin a jejich tým nindža robotů (71794) a další z řady Lego Ninjago. 

  • Model příšery Photac měří přes 10 cm na výšku, 20 cm na délku a 13 cm na šířku – ideální velikost pro hraní na cestách

  • Počet dílků: 198

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy snadno spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků: 198
Věk: Od 6 let
Načítám