Spin Master SMG HEDBANZ - LIGHTSPEED

Rychlá hádací hra „Co jsem?“ je zpátky z Hedbanz Lightspeed! Hedbanz od Spin Master Games je zábava pro celou rodinu.
EAN: 0778988503706
Kód 1: 106068653
535 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Rychlá hádací hra „Co jsem?“ je zpátky z Hedbanz Lightspeed! Hedbanz od Spin Master Games je zábava pro celou rodinu. Hraje oblíbenou hru s otázkami rychlostí světla! Pravidla se mění bleskově, protože vaše elektronická čelenka přepíná mezi třemi barvami. Uhodněte maximum karet, než z čelenky začne hrát hudba, která znamená, že váš čas vypršel! Hráč, který nasbíral nejvíc bodů, vyhrává!

  • Když svítí ZELENÁ, hrajete scénku!

  • ORANŽOVÁ znamená rychlost světla: odpovídejte co nejrychleji!

  • Když uvidíte MODROU, je čas na tři nápovědy!

Tuto jedinečnou elektronickou čelenku si zamilujete. Protože má SVĚTLA a ZVUKY, vyžaduje 2 baterie AAA (nejsou součástí balení). Na kartách jsou vtipné ilustrace, jako třeba kyselá okurka nebo elektrická kytara. Hedbanz je nezbytným doplňkem vaší sbírky deskových her pro děti ve věku 8 – 12 let, ale pobaví každého od 6 let výš.

Je vhodná pro 2 – 6 hráčů a poslouží vždy, když budete potřebovat hračky pro dívky ve věku 6 – 8 let, rodinné deskové hry nebo hry pro děti. Hedbanz je společenská aktivita pro celou rodinu, která pobaví všechny generace. Je to klasická hra s hádáním obrázků, která je známá už roky! Ať už hledáte deskové hry pro děti ve věku 6 – 8 let nebo jakékoliv zábavné hry, tato nová edice Hedbanz vás jednoznačně pobaví – když se změní barva, mění se i pravidla! Připravte se na světla, barvy a akci s Hedbanz Lightspeed!

Spin Master přináší dětem zábavu v podobě hraček a her včetně hraček pro batolata, hraček pro dívky a deskových her. Sbírejte své oblíbené plyšáky, antistresové hračky, auta na dálkové ovládání, akční figurky, panenky a příslušenství a mnoho dalšího. V našem katalogu najdete ideální dárek ke každým narozeninám, od speciálních dárků pro děti a batolata až po dárky pro ty, kteří zůstávají mladí duchem. Pokud chcete ještě víc, podívejte se na vzdělávací hračky pro děti, hračky do bazénu, venkovní hry a monster trucky vhodné pro každé roční období. Buďte kreativní s výtvarnými sadami, stavebnicovými hračkami a autíčky na dálkové ovládání nebo skládejte skládačky pro dospělé a hrajte karetní hry. Roztočte to na pískovišti ještě dnes se Spin Masterem!

  • Na baterie: 2x AA (nejsou součástí balení

  • Rozměry balení: 27 x 27 x 5 cm

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 6 let
Načítám