Spin Master PURSE PETS - Interaktivní náramková kabelka - Kotě

Vyjádřete svůj styl s kabelkami Purse Pets Keepin’ It Clutch pro dívky!
EAN: 0778988492758
Kód 1: 106067884
499 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vyjádřete svůj styl s kabelkami Purse Pets Keepin’ It Clutch pro dívky! Tyto náramky (ideální dárek pro dívky) mají třpytivé detaily a svítící oči! Když jste na cestách, stačí stisknout čenich Purdy Purrfect a její oči se změní na některou z barev duhy – vyberte si tu, která odpovídá vaší náladě nebo outfitu. Pokud chcete objevit i další způsoby hraní, stiskněte a podržte její čenich a vstupte do režimu Lovestruck, v němž její oči svítí růžově! Této fialové kabelce svítí oči, ale nemrká ani nevydává zvuky.

Purdy Purrfect má hladkou fialovou třpytivou látku, kovově fialové a černé kočičí uši, oči inspirované stylem pop-art a kovový jezdec na zip. Připněte na kabelku 13palcový popruh, abyste mohli svou novou kamarádku Purdy Purrfect nosit kolem pasu, nebo prodlužte popruh přes tašku a získáte roztomilou kabelku.

  • Měří přibližně 9 cm (v) x 15 cm (š) x 3 cm (h)

  • Obsahuje 3 baterie LR44

Interaktivní hračky pro děti Purse Pets jsou skvělým dárkem k narozeninám i Vánocům nebo ideálním dárkem pro dívky při jakékoliv příležitosti. Rozzařte svůj vzhled s kabelkou Purse Pets Purdy Purrfect!

Rozměry balení: 18 x 18 x 4 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám