Spin Master BAKUGAN - Základní BAKUGAN S6

Užijte si svět bojovníků Bakugan jako nikdy předtím s úplně novým přizpůsobitelným Bakuganem. Vytvářejte různé kombinace a bojujte se svými oblíbenými postavami, abyste se stali nejlepšími bojovníky Bakugan.
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 0778988460009
Kód 1: 106066716
209 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Užijte si svět bojovníků Bakugan jako nikdy předtím s úplně novým přizpůsobitelným Bakuganem. Vytvářejte různé kombinace a bojujte se svými oblíbenými postavami, abyste se stali nejlepšími bojovníky Bakugan. Prostě nasaďte horní část postavy na její spodní polovinu a připravte se vyslat je do akce. Převalte sestaveného Bakugana na kartu brány a sledujte jeho proměnu pomocí legendárních otevíracích transformací. Pomocí karty postavy získáte nové statistiky a zvýšíte si herní úroveň.

Bakugan přináší nové i známé postavy, úžasné detaily a nové klany Bakuganů pro úžasné vyprávění příběhů a strategické bitvy stejně jako v seriálu na NETFLIXU. Každá akční figurka Bakugan obsahuje speciální kód, který lze použít v online hře Roblox. Teď se navíc můžete vrhnout do další bitvy a využít nové možnosti hry díky Bakuganovi se speciálním útokem (prodává se samostatně). Přidejte všechny zbrusu nové hračky Bakugan včetně speciálních útoků a startovních balíčků (každý se prodává samostatně) mezi své oblíbené sběratelské předměty a sestavte si elitní tým. Použijte Baku-tin (prodává se samostatně) jako dokonalý úložný prostor na své hračky a všechny své nelítostné bojovníky Bakugan i karty na další bitvu Bakuganů. Zapojte se do zábavy a dobrodružství se zbrusu novými Bakugany.

  • Mix druhů

  • Rozměry balení: 16 x 11 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Bakugan
Věk: Od 6 let
Načítám