Hasbro NERF ELITE - JUNIOR ULTIMATE SADA

Snadno použitelné pěnové blástry Nerf Elite Jr jsou určeny pro chlapce a dívky, kteří se poprvé pouštějí do bitev Nerf. Díky speciálním funkcím se s nimi snadno hraje, takže děti budou hrát vzrušující hry s hračkami Nerf během okamžiku. 
EAN: 5010996115799
Kód 1: 14F6369
Kód 2: HB-F6369EU40
675 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Snadno použitelné pěnové blástry Nerf Elite Jr jsou určeny pro chlapce a dívky, kteří se poprvé pouštějí do bitev Nerf. Díky speciálním funkcím se s nimi snadno hraje, takže děti budou hrát vzrušující hry s hračkami Nerf během okamžiku. Mohou se pustit do energií nabité hry se šipkami uvnitř i venku a zažít vzrušení z toho, že to všechno dělají samy.

Blástry se snadno drží, mají takovou velikost, aby se pohodlně vešly do malých rukou, a jsou lehké pro snadné přenášení při dětských venkovních hrách. Konstrukce s předním plněním usnadňuje vkládání šipek. Střílení je usnadněno rukojetí mající nejnižší tažnou sílu ze všech šipkových blástrů Nerf. Všechny tyto funkce umožňují dětem dostat se do rychlé akce a mohou ukázat své střelecké dovednosti, protože každý krok dělají samy!

  • Snadno použitelná sada Nerf Elite Junior Ultimate obsahuje 2 blástry na pěnové šipky, 2 terče a 15 pěnových šipek Nerf Elite

Rozměry balení: 28,6 x 55,9 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám