Easy Trojhranné klasické a oboustranné pastelky s ořezávátkem - 24 ks - 36 barev

Pomozte svým dětem rozvíjet fantazii a manuální dovednosti. Malování je jedním z nejlepších způsobů, jak vyjádřit svou kreativitu a procvičit obratnost zápěstí. A navíc je to činnost, kterou děti milují!
EAN: 5905339428585
Kód 1: S942856
230 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte svým dětem rozvíjet fantazii a manuální dovednosti. Malování je jedním z nejlepších způsobů, jak vyjádřit svou kreativitu a procvičit obratnost zápěstí. A navíc je to činnost, kterou děti milují!

Sada 24 trojhranných pastelek v klasických, pastelových a neonových barvách vám pomůže vytvořit krásná díla. Trojúhelníkový tvar pastelek umožňuje pohodlný úchop, je originální a upoutá dětskou pozornost. Sada dřevěných trojhranných pastelech je dodávána v krásné, jedinečné a praktické kovové krabičce, která umožňuje jejich pohodlné uchovávání a snadnou přepravu. 

Sada EASY PREMIUM obsahuje celkem 24 pastelek, ale 36 různých barev - 12 klasických a 12 oboustranných pastelek. Klasické jednostranné pastelky mají 12 standardních barev a dalších 12 oboustranných pastelek EASY PREMIUM má 12 neonových a 12 pastelových barev. Trojhranné pastelky EASY PREMIUM, to je sada 12 klasických a 12 oboustranných pastelek z přírodního materiálu - dřeva. Elegantní charakter pastelkám EASY PREMIUM dodává černá barva dřeva s barevnými prvky. 

Pastelky jsou jedním z nejjednodušších nástrojů podporujících rozvoj kreativity, díky čemuž jsou již přes dlouhá léta velmi oblíbené. Pro dosažení tenké, přesné čáry stačí naostřit tuhu. Díky optimální tvrdosti jsou vhodné také k vybarvování. Se sadou EASY PREMIUM budete mít vše potřebné po ruce, sada totiž obsahuje i ořezávátko! 

Dejte volnou ruku kreativitě a rozvoji vašich dětí, a nechte je tvořit neobvyklé kresby s trojhrannými pastelkami EASY PREMIUM. Sada 24 dřevěných pastelek v jedinečných barvách vám pomůže vytvořit krásná díla, a zároveň umožní vašim dětem první experimenty s mícháním barev. 

Parametry:

  • materiál: černé dřevo

  • super měkký grafit

  • tvar: trojhranný

  • 24 pastelek / 36 barev (6 ks/12 neonových barev, 6 ks/12 pastelových barev a 12 standardních barev)

  • šíře tuhy: 4 mm

  • balení obsahuje 24 pastelek + 1 ořezávátko

  • pastelky jsou baleny v elegantní kovové krabičce

Balení: 1 ks
Načítám