Efko Hlasovátko - vzdělávací pomůcka

Seznamte se s novou didaktickou pomůckou určenou nejen pro žáky prvního stupně ZŠ. Hlasovátko jsme navrhli ve spolupráci se speciálními pedagogy.

EAN: 8592168280988
Kód 1: 28098
Kód 2: 28098EFK
89 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 6ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Seznamte se s novou didaktickou pomůckou určenou nejen pro žáky prvního stupně ZŠ. Hlasovátko jsme navrhli ve spolupráci se speciálními pedagogy. Didaktická pomůcka pro formativní hodnocení dětí. Žáci prostřednictvím Hlasovátka rychle zareagují na zadanou otázku a učitel okamžitě získává zpětnou vazbu.

  • Navrženo ve spolupráci s českými pedagogy

  • Vhodné nejen pro výuku na 1. stupni ZŠ

Pomůcka je primárně určena pro žáky prvního stupně základních škol, ale je využitelná i pro předškolní vzdělávání nebo druhý stupeň ZŠ, družiny, aktivní práci rodičů s dětmi a podobně. Jde o novinku, která by měla aktivizovat děti/žáky a měla by být oživujícím prvkem v hodině.
Metodiku k hlasovátkům zpracovali: Ing. Jitka Zelená a Mgr. Miloš Novotný.

Vývoj Hlasovátka jsme nechtěli uspěchat. Bylo testováno různými pedagogy v různých třídách a v mnoha situacích. Těší nás, s jak kladnou odezvou se připravovaný produkt setkal. Jeho kouzlo tkví zejména v jednoduchosti použití. Hlasovátka také pomáhají s překonáním jazykové bariéry.

Složení didaktické pomůcky a její zaměření

  • Tato výuková pomůcka, která podporuje jemnou motoriku, kreativitu a myšlení, se skládá ze tří barevných oboustranných kotoučů s různými variantami odpovědí na jednoduché otázky. V základní sestavě je dále podkladové nosné kolečko, 2 krycí kolečka s výřezem a obloukovým výstupkem, usnadňujícím manipulaci při otáčení. Pro zkompletování hlasovátka jsou přibaleny spojovací komponenty: jeden umělohmotný šroub s matičkou a dvěma podložkami.

Výška: 20 cm

Délka: 15 cm

Hmotnost: 0,11 kg

Vyrobeno v České republice.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Vzdělávací
Věk: Od 5 let
Načítám