Dino Šifry Emila Holuba - párty hra

Nová unikátní šifrovací hra z dílny českých autorů z Cryptomanie. Kooperativní hra vás zavede ve stopách Emila Holuba do nitra afrického kontinentu, kde spolu s ním prožijete dobrodružství, od kterého uplynulo už 150 let.
EAN: 8590878655348
Kód 1: 32655348
Kód 2: 21655348
369 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

 

Nová unikátní šifrovací hra z dílny českých autorů z Cryptomanie. Kooperativní hra vás zavede ve stopách Emila Holuba do nitra afrického kontinentu, kde spolu s ním prožijete dobrodružství, od kterého uplynulo už 150 let. Emil Holub je jedním z našich nejslavnějších cestovatelů. A Afrika je místo, kde na dobrodruhy čeká řada neobvyklých překvapení. Přidejte se k Emilově druhé expedici. Staňte se součástí příběhu a pomozte mu najít cestu domů.

Otevřete krabičku a užijte si pořádnou šifrovací hru na doma. Tedy společné luštění záludných úkolů, u kterých rozhodně platí, že víc hlav víc vymyslí. Celou hrou vás provede propracovaný online systém. Přístupový kód lze použít pouze jednou. Hráči se mohou do hry přihlásit opakovaně, systém si pamatuje, kam se ve hře dostali. Po opětovném přihlášení pokračují ve hře tam, kde skončili. Přihlásit se jde i z více různých zařízení.

  • Úroveň hry: Začátečník

  • Rozměr balení: 11,5 x 18 x 3,5 cm

  • Obsah balení: 1 herní mapa jižní Afriky, 5 žetonů zvířat, 4 obálky se zadáním úkolů, 1 pravidla, přístup do online herního systému

Hra je určena pro 1 - 6 hráčů od 10 let.

Hra je na jedno použití.

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 10 let
Načítám