MGA L.O.L. Surprise! O.M.G. Velká ségra - Skatepark Q.T. - série 5

Pozdravte Gracie Skates! Rozbalte 15 překvapení s módní panenkou Gracie Skates série L.O.L. Surprise! Tweens 2 včetně módy a doplňků!
EAN: 0035051580423
Kód 1: 26580423
Kód 2: GM-579595EUC
879 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Pozdravte Gracie Skates! Rozbalte 15 překvapení s módní panenkou Gracie Skates série L.O.L. Surprise! Tweens 2 včetně módy a doplňků! Gracie Skates je o bruslařském životě a vždy ji najdete na kolečkovém kluzišti nebo ve skateparku! Miluje klouzání a točení a ví, kdy vyrazit na okázalé pohyby a kdy se uklidnit. Gracie Skates má úžasné rysy a upravené vlasy a umí spoustu póz. Navíc je velkou sestrou oblíbené postavy z L.O.L. Surprise! Baby Next Door. Kromě svého jedinečného, roztomilého stylu, módy a doplňků přichází Gracie Skates také s papírovým „žurnálem“, který o ní a její osobnosti řekne trochu více.

O.M.G. Velká ségra má ohromující rysy, krásné vlasy a svůj vlastní báječný styl. Jsou velkými sestrami ke svým mladším sestřičkám – klasickým L.O.L.Surprise! panenkám. Obal rozložíš v praktickou šatnu, se kterou si můžeš opakovaně hrát.

Obsah balení:

  • 1x  L.O.L. Surprise! panenka Velká ségra s ohebnými klouby na nohou a rukou

  • 20 překvapení v každém balení, např.: boty, doplňky, outfit, kartáč na vlasy, tašku na oblečení, stojánek na panenku a další

  • 1 obal, který je možné použít jako šatnu pro O.M.G. Velkou ségru nebo pro 4 L.O.L. Surprise! panenky

  • Velikost postavičky: 24 cm

Nasbírejte všechny 4 panenky L.O.L. Surprise!.

Rozměr balení: 20,5 x 25,5 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: L.O.L. Surprise!
Věk: Od 4 let
Načítám